Témák

Minden gyermek egész évben izgatottan várja a szülinapi buliját. Ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy ne csupán a torta legyen a gyerekzsúr fénypontja, hanem a party teljes hangulatát emlékezetessé tegyük.

Témaparty rendezésével az adott korosztálynak megfelelő, és leginkább kedvelt motívum használatával minden bizonnyal sikert érünk el.  A legegyszerűbb, ha ezeket az elemeket a dekoráció részévé tesszük, így amint megpillantják a berendezett helyszínt, azonnal mosolyt csalunk az arcukra. Sok gyermek csodálattal teli arcát láttuk már ezekben a pillanatokban, és mi mást szeretnénk szülőként, mint ezt a számunkra is fontos napot élménnyé varázsolni.

A csomagok között találhattok előre megtervezett témájú party kellékeket, melyek 1-11 év közötti fiú-lány bulikra készültek. Ezeket gyűjtöttük össze a választható témáink között.

Az egyéni téma során az általad megadott figura, szín, forma szerint alakítjuk ki a díszítő elemeket. A csomagok tartalma itt is megegyezik a választott témáknál használt elemekkel.

Nem csak szülinapra készíthetünk hangulati dekorációkat, hanem bármilyen évfordulóra, ünnepre, vagy akár kerti mulatságra. Néhány ötletet megtekinthetsz a ’nem csak szülinapra’ menüponton.