egy kis blogszerű…

Kisebb lányom szülinapjára készülve a téma 4 éves korában magától értetődő volt...hercegnő. Szín: csakis rózsaszín. Szerettem volna ennek hangulatát becsempészni otthonunkba, s ehhez kellett néhány alapötlet és kreativitás. Ez az a téma, ami elsőként elkészült és láthatjátok elemeit az oldalunkon.

édes pillanatok...

Amikor a szülinapi zsúrról készült fotókat albumba rendeztem, s ránéztem lányom csodálattal teli arcára amint meglátta a feldíszített nappalit, tudtam, hogy maradandó élményt szereztem neki. Feledésbe merült a kiegészítők és dekoráció utáni rengeteg rohangálás, hosszú órákig tartó ragasztás, vágás. Sikerült!

otthonból lett manufaktúra

Kitaláltam, s nekiláttam. Az ötletek repkedtek, s már a következő szülinap témája keringett a fejemben. No de 2 gyerek az csupán 2 szülinap egy évben. Majd létrejött ez a weboldal, s remélem még több gyereket meg tudunk örvendeztetni a választható témára épülő, egyénre szabott dekoráció csomagokkal vagy saját kívánságra készülő témákkal.

A témákhoz kapcsolódó fotók segítenek Nektek átérezni mindazt, amit a gyerekek minden bizonnyal varázslatosnak találnak majd.
Az újabb ötletek megvalósulását kövesd nyomon a blog oldalunkon – sugarparty.blogspot.com