Egyedi stílus és egy kis varázslat

A party dekoráció valamennyi buli elengedhetetlen eleme, mely meghatározza az esemény és egyben a vendégek hangulatát. Amennyiben ismered gyermeked kedvenc mese-, állatfiguráját, érdeklődését, ill. hobbiját, könnyen e motívum köré alakítható a díszítés. Maximum 3-4 színre, és választott témára építve stílusossá, egyedivé formálhatjuk a helyszínt – bel- és kültéren egyaránt.
A boltban vásárolható szettek jó megoldásnak tűnhetnek ha gyorsan másnapra bulit szervezünk, de nem teremtik meg a személyre szabott varázslatot amit keresünk.

Minden a dobozban

A Sugarparty elsőként kínál komplett design dekorációs csomagokat gyerekzsúrra. Minden a dobozban leszállításra kerül, mellyel könnyűszerrel, akár egyedül is berendezheted az adott helyszínt a csomagban található kellékekkel. Ehhez inspirációt nyújtanak számodra az oldalon található fotók. Kérésedre azonban segítünk a helyszíni dekorálással, party szervíz szolgáltatásunk keretében.

Központi elemként jelenik meg a cupcake süti. A cupcake nem más, mint trendi mini torta, s könnyen illeszthető az adott színvilághoz. Valamennyi csomag tartalmaz süti állványt is, melyet díszíthetsz saját készítésű vagy vásárolt cupcake-kel, muffinnal ill. négercsókkal.

Az alapcsomagon felül számos kiegészítőre is gondoltunk, hogy az előkészületek minden nehézségét levegyük a válladról, az egyedi meghívó készítésétől a vendégek megajándékozásáig.

Részletesen a dobozok tartalmáról az árak fülön olvashatsz.