Árak

A dekorációs kellékek prémium minőségű papírkartonból (scrapbook lapokból), selyempapírból készülnek, különböző színes és mintás szalaggal díszítve. Valamennyi elem kézzel és egyedileg készül. 

3 emeletes sütiállványon 25-30 sütemény fér el. Elhelyezhető rajta: cupcake, muffin, négercsók, kókuszgolyó vagy bármilyen kisebb méretű desszert, amelybe könnyen beszúrható a csomag részét képező sütidíszítő korong. 
papírtölcséreket megtölthetjük pattogatott kukoricával, ropival, apró sós/édes süteménnyel, ill. cukorkával. 

A selyempapírból készült pomponokkal  nem csupán az asztalt, hanem az egész környezetet dekorálhatjuk. Felfüggeszthetjük, lelógathatjuk vagy akár hurkapálcára rögzítve vázába helyezhetjük. Harmonikára hajtogatva szállítjuk, melyet a helyszínen tudsz szétnyitogatni.

Az alapcsomagok egy átlagos, 9 fős bulira lettek kialakítva, de természetesen mindenből további darabszám rendelhető, fejenként 1500 Ft-os felárral. A Boldog szülinapot szalag max. 6 betűs névre lett tervezve, minden további betű + 300 Ft. Egyéni téma esetében 50% felárral dolgozunk, ahol kidolgozásra kerül a saját színvilág és motívum.